top of page

Услуги, които предлагаме

Рехабилитация и раздвижване

Рехабилитация и раздвижване

Лекарско наблюдение

Лекарско наблюдение

Изследвания

Изследвания

Дом-Елин-Пелин-обща-снимка-350x622_edited

Помощ при всякакви нужди

Персонално внимание към всеки

Персонално внимание към всеки

Съвременно оборудване

Съвременно оборудване

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

 

Работим в социалната сфера повече от 15 години. Дома ни разполага с ЛИЦЕНЗ №Л-3129-930 за предоставяне на социална услуга “РЕЗИДЕНТНА ГРИЖА”за Целева група “Възрастни хора в надтрудоспособна възраст” и ЛИЦЕНЗ №Л-3129-931 за предоставяне на социална услуга “РЕЗИДЕНТНА ГРИЖА” за Целева група “Възрастни хора в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване”, издадени от Р. България, Министерството на труда и социалната политика, Агенция за качеството на социалните услуги.

Дома предлага широка гама от социални услуги, като рехабилитация, кинезитерапия, масаж, раздвижване, лазер терапия. Дома разполага със собствени ЕКГ, Доплер и апаратура за кръвни изследвания, както и две линейки, оборудвани с цялата необходима апаратура. Базата разполага 80 места, като има 40 на брой стаи, всяка от които е с балкон, баня и тоалетна, отговаряща на изискванията и достъпна и за инвалиди и трудноподвижни хора, както и асансьор. Също така имаме рехабилитационен център, лекарски кабинет, зала за гледане на телевизия, кът за разговори, място за кафе и игри, столова за хранене и чествания на празници, и салон за прожекции на филми и представления. 

 

Най-важното, с което разполагаме е високо-квалифицираният ни екип от медицински лица, санитари, рехабилитатори, общи помощници и други, които да направят живота на клиентите по-спокоен, по-подреден и по-добър.

Връзка с нас

Остави ни имейл, за да се свържем с теб!

Ще се свържем с Вас скоро!
bottom of page